CV

Dansk musikteaters evige skurk.
 


På trods af et ellers roligt og venligt nordjysk gemyt, er det blevet de slemme drenge der er blevet hans varemærke.

Siden debuten som blodtørstig sørøver på Ålborg Teater i 1983, har den stået på lutter nederdrægtige fyre. Nazister og flere sørøvere, søhelten Tordenskjold`s morder Von Holstein,og statsminister Estrups fjende grosserer Jancke i musicalerne Tordenskjold og Julius.

2 gange har han svinget pisken som Pilatus i Jesus Christ Superstar. Jagtet rund i Paris gader som den brutale inspektør Javert i Les Miserables, og egenhændigt ødelagt idyllen i Miss Saigon som den lidet flatterende fætter Thuy.

I rollen som Vult den onde , selv var han personlig ansvarlig for Egtvedpigens endeligt i musicalen af samme navn. En bestemt skurk har dog fuldt ham igennem flere år, nemlig hærføreren Jabbadoor i Atlantis. Fra den spæde start på Bellevue Teatret, over Østre Gasværk til 2 store danmarksturne`r.

Når Anders Teigen ikke slås, myrder, voldtager eller brænder landsbyer af, opfører han sig lidt pænere i selskab med diverse symfoniorkestre, eller synger tegnefilm for børn.

Et længe ønsket håb om at lave popmusik bliver der arbejdet på med makkeren Palle Jørgensen.

Kræfterne fremover skal bruges på popmusikken samt indstudering af ønskerollen netop som Dr. Jekyll & Mr. Hyde i musicalen af samme navn.